Over A.B.B.S.

De Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit werd in 1983 opgericht met als doel: onderwerpen die op de beurs spelen met elkaar bespreken. Kennisoverdracht. Een sociëteit voor verzekeraars, (her)verzekeringsmakelaars, schade-experts, taxateurs en advocaten, gelieerd aan de Amsterdamse Assurantiebeurs. Na het verdwijnen van de Amsterdamse assurantiebeurs eind 2003 bleef de sociëteit bestaan. Leden hebben nu meer dan ooit behoefte om met elkaar onderwerpen te bespreken die het vakgebied raken. En daar is A.B.B.S. de aangewezen plek voor. Want A.B.B.S. is dé marktontmoetingsplaats voor mensen, werkzaam binnen de co-assurantie Brand, met senioriteit in de markt en/of een leidinggevende positie.

Waarom leden voor A.B.B.S. kiezen?
Ben je lid, dan heb je via de sociëteit snel toegang tot een interessant netwerk van beslissers in de markt (collega’s, opdrachtgevers, relaties). Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten deel je kennis, leer je van elkaar, discussieer je met elkaar, lach je met elkaar, leer je elkaar pas echt kennen.

Maandelijkse bijeenkomsten
Op de bijeenkomsten worden onderwerpen behandeld die hetzij betrekking hebben op het vak hetzij voor leidinggevenden interessant zijn. Bijeenkomsten duren gemiddeld 3 uur, met voldoende gelegenheid tot netwerken voor en na het officiële gedeelte. Ze vinden iedere eerste maandag van de maand plaats op een vaste locatie in Amsterdam.

De leden
Onze leden voelen zich prettig binnen de sociëteit, zijn trots op hun lidmaatschap en willen de maandelijkse bijeenkomsten graag bijwonen. Want de bijeenkomsten zijn gezellig en nuttig. Alle leden hebben stuk voor stuk iets te bieden aan het netwerk. Ze behandelen elkaar met respect. Hierdoor neemt A.B.B.S. een bijzondere plek in binnen het wereldje van netwerkorganisaties.

Lidmaatschap
A.B.B.S. telt op dit moment een kleine 100 leden. Heb jij een leidinggevende functie binnen de co-assurantiemarkt en wil je lid worden van een gezellige, onderscheidende netwerkorganisatie binnen de co-assurantie Brand? Neem contact op voor meer informatie of  vraag direct het lidmaatschap aan.

 

What's happening?

08 oktober 2018 Ronald Koster: Hoe groot is het Food risico?
12 november 2018 Arthur Dolk over perceptie
10 december 2018 Jaardiner
18 februari 2019 ALV
18 maart 2019 Paneldiscussie
15 april 2019 Het onderschatte gevaar van lithiumbatterijen
20 mei 2019 Workshop: vergrijzing in de branche
17 juni 2019 Juni bijeenkomst

Nieuws

Prinsjesdag Special 2016: een impressie

07-10-2016
Op woensdag 28 september organiseerde de ABBS samen met brancheverenigingen Cobra1998 en ABC een …

Stef Bank (Marsh) wint Cobra Young Professional Award

20-03-2016
Op donderdag 17 maart vond tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Kennis- en …